Bandtäckning & Dubbelfalsat Plåttak i Skåne & Helsingborg

Behöver du hjälp med att lägga plåttak? Som takentreprenör hjälper vi till att lägga falsad plåt på allt från villor och sommarstugor till större radhus, kontors- och industrifastigheter. Vi kan ge dig en helhetslösning där vi tar hand om allt arbete inklusive tätskikt och eventuella andra åtgärder som kan behövas.

Allt inom plåttak i Klippan, Lund och Bjärred

Vi har stor erfarenhet av att lägga falsad plåt på alla typer av tak, inkluderat äldre fastigheter med karaktäristiska plåttak. I det sistnämnda fallet använder vi vårt hantverkskunnande för att bevara takets unika karaktär.

En takbeläggning med anor

Falsad plåt är en takbeläggning med långa anor. Faktum är att det använts ända sedan 1500-talet. Nu är det inte riktigt samma varianter som används för tak numera – metoderna för att skapa hållbara och effektiva takbeläggningar har trots allt utvecklats en hel del sedan dess. Idag leveras takplåt av det här slaget ofta på rulle, så kallad bandtäckning. Att det används som takbeläggning så pass länge säger dock något om hur hög kvalitet det håller.

Totalentreprenad inom plåttak

Kontakta en skicklig och lojal totalentreprenör inom plåttak för att få ett gratis kostnadsförslag. Du kan räkna med att vi återkopplar med prisförslaget inom 48 timmar från din kontakt med oss.

Vi utför även takmålning i Helsingborg och Skåne.

Kontakta en bra byggfirma idag!