Pappläggning & Takpapp i Skåne & Helsingborg

Letar du efter en takläggare som kan hjälpa dig med pappläggning eller tätskikt som ger full garanti på arbetet? När du anlitar oss så blir pappläggningen garanterat en bra investering. Priset när du anlitar oss innefattar material- och arbetskostnader samt följdskador. Eftersom vi bara använder oss av leverantörer vi litar på så ingår leveransen alltid.

Takrenovering & reparationer runt Skåne län

Vi arbetar över hela Skåne och fastighetstyperna vi lägger papp, asfaltstak på inkluderar villor, radhus, garage, attefallshus, hyreshus och mer därtill. Det går att lägga papp på i princip vilken typ av fastighet som helst, av estetiska skäl väljs det dock mestadels till fastigheter med låg taklutning. Notera: Våra montörer jobbar även med betongpannor, tegel, plåt, eternit, sedumtak – alla takbeklädnader

ROT-avdrag för att lägga takpapp på garaget?

Har du ett garage vid din bostad som du vill lägga ny takpapp på? Vi hjälper dig att sänka dina kostnader med en tredjedel genom att ansöka om ROT-avdraget. Är du osäker på om du kan få avdraget? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Välkommen att kontakta oss vid takläggning

I många fall kan vi ge dig en prisuppskattning på stört, men särskilt när det gäller större arbeten som innebär att vi också behöver utföra andra åtgärder så behöver vi räkna på saken. Målsättningen är alltid att återkoppla inom 48 timmar.

Vi utför även byta ut stuprör och hängränna i Skåne.

Kontakta en bra byggfirma idag!