Montera snörasskydd i Skåne & Helsingborg

Har du ett tak som du vill ha hjälp att göra säkrare? Vi är en mångårig specialist på att skapa säkra takmiljöer. Vår kompetens omfattar allt från snörasskydd till gångbryggor, bärläktsteg och mycket annat.

Allt inom taksäkerhet i Bjärred, Malmö och Lomma

Vi kan hjälpa dig med allt från att skapa ett halksäkert tak till att installera förankringsanordningar. Som totalentreprenör kan vi hjälpa dig från planeringsstadiet, inklusive riskanalys, till ett slutfört och garanterat mycket säkrare tak.

  • Fästäglor
  • Nockräcken
  • Glid- och fallskydd
  • Bärläktsteg

Hur säkert är taket på ditt hem?

Att ha ett säkert tak handlar om att vara förberedd. Exempelvis om det börjar snöa och taket behöver skottas så underlättar det mycket om säkerhetsanordningarna redan finns där. Som tur är kan du som privatkund sänka priset för installation av snörasskydd och annan taksäkerhet genom att nyttja ROT-avdraget. Om du har frågor och funderingar kring dina möjligheter att använda avdraget kan du kontakta oss.

Vilka säkerhetsanordningar behöver ditt tak?

Hör av dig till oss så gör vi ett kostnadsfritt hembesök och riskanalys av ditt tak. Detta gäller oavsett om du är en privat-, företagskund eller om det handlar om en bostadsrättsförening. Kort därpå återkopplar vi med en kostnadsfri offert.

Vi utför även takskottning och snöröjning i Skåne & Helsingborg.

Kontakta en bra byggfirma idag!