Takskottning & Snöröjning Tak i Skåne & Helsingborg

Har du en fastighet som är i behov av takskottning vid stora snömängder? Då kan vi erbjuda både takskottning samt andra tjänster som kan höja säkerheten på ditt tak. Vi jobbar åt alla typer av kunder över hela Skåne län.

Vi ordnar snöfria tak i Falsterbo, Oxie och Bunkeflostrand

Varför ska du anlita oss för att skotta dina tak? Det finns framför allt två anledningar: för att undvika skador på grund av fallande snö vid töväder, men även för att undvika skador på taket. Fallande snö och istappar riskerar att skada människor som passerar nedanför fastigheten. Snömängder som blir kvar på taket kan i sin tur tränga in i taket och leda till fuktproblem.

Takskottning med fokus på säkerhet

Vi kan dessutom erbjuda totalentreprenad inom tjänster för att installera anordningar inom taksäkerhet så som fallskydd med mera. Kontakta oss för att få en offert på detta.

Kontakta oss akut eller för avtal om avrop

Om du vill vara 100 procent säker på att vi dyker upp när behovet infinner sig så är vår rekommendation att du skaffar ett avtal om avrop med oss. När det snöat rikligt i Skåne är risken stor att vi har mycket att göra vilket ibland innebär att våra möjligheter att rycka ut akut är begränsade.

Vi kan även hjälpa er med montera snörasskydd i Skåne & Helsingborg.

Kontakta en bra byggfirma idag!