Takbyte & Takläggning i Skåne och Helsingborg

Vi är takfirman att kontakta om du behöver hjälp med ett takbyte någonstans i Skåne. Med oss som takentreprenör kommer alla delar av takbytet att utföras av hantverkare som dels har lång erfarenhet, dels är utbildade och certifierade. Du får full garanti på det slutförda arbetet.

Vi byter ditt tak i till exempel Bjuv, Åstorp och Ekeby

Vi jobbar över hela Skåne, alltid med samma entusiasm och stora noggrannhet. Vi utför främst takbyten på mindre fastigheter så som villor, fritidshus, sommarstugor, garage, attefallshus och så vidare, men har även möjlighet att utföra jobb på större fastigheter.

Boka oss för en besiktning av ditt tak

Ett takbyte är alltid ett stort arbete som kräver tid och kostar en del. Om vi anlitas för ett takbyte vill vi därför alltid försäkra oss om att det verkligen är vad som krävs. I många fall kan det räcka med en renovering, ibland till och med med en takmålning. Vi genomför därför alltid noggranna besiktningar av tak innan vi sätter igång med takbyten.

Lägga om taket? Anlita en totalentreprenör för takbytet

Hur mycket får du betala för ett takbyte? Det beror på vad för typ av tak det rör sig om. Kontakta oss och berätta mer så återkopplar vi med en gratis offert.

Vi utför även bandtäckning i Skåne och Helsingborg.

Kontakta en bra byggfirma idag!