Taklyft, höja taket & takhöjning i Helsingborg, Skåne

Vill du göra ditt hem rymligare och luftigare genom att höja taket? Eller vill du kanske till och med bygga ut med extra inomhusyta? En takhöjning kan uppnå många olika målsättningar, och vi kan hjälpa dig uppnå dem.

Varför välja takhöjning?

En takhöjning skapar utrymme och ökar fastighetens värde. Vårt takföretag erbjuder skräddarsydda taklyft som utförs genom noggranna och ordningssamma processer där varje detalj beaktas.

Vilka tak kan vi lyfta?

Vi är stolta över vår flexibilitet och kapacitet att hantera en mängd olika projekt. Här är några av de taktyper vi specialiserar oss på:

  • Villor
  • Radhus
  • Sommarstugor
  • Garage
  • Attefallshus

Kundens bästa i fokus

Vi sätter alltid kundens bästa i centrum. Oavsett om du är en privatperson som vill förbättra din sommarstuga eller ett företag som behöver mer utrymme i en kontorsfastighet kan vi hjälpa till. Vi är en flexibel och noggrann totalentreprenör som tar fram skräddarsydda lösningar åt alla våra kunder. Vi utgår från Helsingborg och jobbar runt om i Skåne som Malmö, Staffanstorp, Eslöv och Ystad. 

Ett gratis prisförslag väntar på dig

Det kostar ingenting att höra av sig till oss, eller att få en offert från oss. Kontakta oss så pratar vi om förutsättningarna för ditt projekt. Välkommen!

Kontakta en bra byggfirma idag!